Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сигнализира за

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сигнализира за
Коментари Харесай

Читател: Ремонтът приключи, няма логика този изкоп да е там. Ще стане страшна беля!

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да алармира за голяма дупка, която е остана след ремонта на бул. " Дунав ". Припомняме, че тази пътн артерия беше ремонтирана по отношение на реализирането на Водния план в регион " Северен ". Ето какво описа нашия четец:

" Здравейте, пиша ви по отношение на следващата нелепост в нашия град. На фотосите, които ви адресирам се вижда голяма дупка, която е с дълбочина към 3 метра. Също по този начин на дъното има железна тръба.

Изкопът беше оставен след ремонта на бул. " Дунав ". Тази дупка е в непосредствена непосредственост е до междублоково пространство/малък парк/, където ежедневно играят деца. Децата влизат зад оградата и може да стане страхотна пакост. Най-малкото зло е рухване и уплах. Тази дупка не е обезопасена обикновено.

Не виждам намирам логичност да не е заровена, откакто ремонтът завърши. Не знам дали е ангажимент на ВиК, или на изпълнителя на булеварда, само че в последна сметка не ми е и работа да знам. Надявам се да способените органи да вземат ограничения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР